Paasworkshops

De paasworkshops gaan weer beginnen ik heb er zin in u ook!?

Toe aan meer kleur in huis? Je verandert gemakkelijk je natural interieur naar een kleurrijk geheel door het neerzetten van het vrolijke paasstuk gedecoreerd op en in een prachtig windlicht. 

De verschillende nuances van deze energieke kleur in het paasarrangement met warme ondertoon heeft een charme waar je zomaar eens verliefd op kunt worden. Het bloemstuk bovenop kunt u eraf halen en plat op een tafel liggen en het windlicht ernaast decoreren. Het paasstuk kunt u ook laten staat als voorjaarsarrangement en later gebruiken als windlicht, bloemenvaas of plantenbak (leuk met voorjaarsplantjes erin!).

U kunt het paasstuk bezichtigen in een van onze winkels.

Datums:
Maandag 30 maart
Dinsdag 31 maart
Woensdag 1 april
Vrijdag 3 april

Extra Informatie:
Tijd: 19:30 begint de workshop en 19:00 staat de koffie klaar
Kosten: €42,50 incl. koffie, koekje, borrel en hapje (Graag gepast contant betalen er is geen pin aanwezig)
Docente: Corina Bruin-Daalhuizen
Adres: Gooiland 47, 1948 RD Beverwijk (zelfde locatie als de Kerstworkshop)

U kunt zich opgeven via de telefoon, mail of website

Tel: 0251-226123
Mail: workshops.deeeuwigelente@gmail.com
Web: www.bloemistendeeeuwigelente.nl

Zelf meenemen: snoeischaar, mesje en draadtang!
U kunt het kerststuk bezichtigen in al onze winkels.

Het is altijd leuk om met bloemen en groen te werken, alleen ontbreekt soms de techniek om tot een mooi bloemstuk / werkstuk te komen. Onze workshops zijn bedoeld om u wegwijs te maken in het mooie vak van de bloemsierkunst. Ook voor personen die nog nooit een bloemschikcursus hebben gevolgd is dit geen probleem omdat alles van A tot Z wordt voorgedaan en u met een leuk werkstuk naar huis gaat. Bij de workshops gebruiken we niet alledaagse materialen zodat uw werkstukken echte blikvangers zijn.

Door onze jarenlange ervaring en regelmatige bijscholingen weten we elke keer iets nieuws te presenteren en kunnen wij u op een professionele manier begeleiden. Het is ook leuk om een workshop te volgen als zussenavond, vriendinnenavond, bijzondere verjaardag, familie uitstapje,vrijgezellenavond of als personeelsactiviteit

Informeer naar de mogelijkheden op:

workshops.deeeuwigelente@gmail.com
of bel naar Tel: 0251-226123

Wij werken op maat voor u.