KERSTworkshops

Wat maken we het binnenkort toch weer super gezellig in huis!

De tafel nodigt uit om aan te schuiven met het prachtige kerstarrangement van de Eeuwige Lente.

Ondanks schaarse familiemomenten kijken we reikhalzend uit om tijdens de feestdagen je kerststuk het middelpunt te laten vormen van een gezellige feesttafel. We hebben er ondanks de corona periode er toch weer zin in.

U kunt zich opgeven voor live online workshops met ieder ze eigen groepje thuis zo kunnen jullie tussendoor vragen stellen aan mij met een max van 30 personen.

Het idee is hetzelfde als in de hal met 30 personen op 1,5 meter afstand! U kunt zich dus ook opgeven voor in de grote hal op de Gooiland 47 net als vorig jaar. 30 personen op een avond met 1,5 meter ertussen, stoelen aanwezig met corona maatregelingen, handen met dettol insmeren, mondkapje op met lopen en in de pauze kom ik zelf langs met lekkers!

 

Het kerstarrangement kost €42,50 en u kunt uw kerstpakket ophalen op de plantage indien u voor de online workshop gaat of u kunt het laten bezorgen voor €4,50
Het kerststuk is te bewonderen in onze winkel op de plantage.

 

Datums:

7 december
8 december
9 december
11 december
14 december
16 december
17 december
18 december 

GRAAG OPGEVEN: DE KLEUR VAN HET KERSTSTUK, ONLINE OF OP LOCATIE & TELEFOONNUMMER.

Extra Informatie:

Tijd: 19:30 begint de workshop, de koffie staat klaar op je werkplek.
Kosten: €42,50 incl. koffie, koekje, borrel en hapje (Graag gepast contant betalen er is geen pin aanwezig)
Docente: Corina Bruin-Daalhuizen
Adres: Gooiland 47, 1948 RD Beverwijk

U kunt zich opgeven via de telefoon, mail of website

Tel: 0251-226123
Mail: workshops.deeeuwigelente@gmail.com
Web: www.bloemistendeeeuwigelente.nl

Zelf meenemen: snoeischaar, mesje en draadtang!
U kunt het kerststuk bezichtigen in al onze winkels.

Het is altijd leuk om met bloemen en groen te werken, alleen ontbreekt soms de techniek om tot een mooi bloemstuk / werkstuk te komen. Onze workshops zijn bedoeld om u wegwijs te maken in het mooie vak van de bloemsierkunst. Ook voor personen die nog nooit een bloemschikcursus hebben gevolgd is dit geen probleem omdat alles van A tot Z wordt voorgedaan en u met een leuk werkstuk naar huis gaat. Bij de workshops gebruiken we niet alledaagse materialen zodat uw werkstukken echte blikvangers zijn.

Door onze jarenlange ervaring en regelmatige bijscholingen weten we elke keer iets nieuws te presenteren en kunnen wij u op een professionele manier begeleiden. Het is ook leuk om een workshop te volgen als zussenavond, vriendinnenavond, bijzondere verjaardag, familie uitstapje,vrijgezellenavond of als personeelsactiviteit

Informeer naar de mogelijkheden op:

workshops.deeeuwigelente@gmail.com
of bel naar Tel: 0251-226123

Wij werken op maat voor u.